Όροι & προϋποθέσεις ενοικίασης αυτοκινήτων

Οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις (οι «Όροι») ισχύουν για την παροχή και χρήση των πληροφοριών, υπηρεσιών και υλικών «Rental Car Chania» (ιδιοκτησία και διαχείριση του Εμμανουήλ Κακαβελάκη) μέσω του Rental Car Chania rentalcarchania.gr (το «Rental Car Chania υπηρεσίες»), συμπεριλαμβανομένης της επίσκεψης και της περιήγησης στον ιστότοπο της Rental Car Chania (ως «Επισκέπτης») ή της εγγραφής στην Rental Car Chania ως («Χρήστης/Εταιρία»). Αυτοί οι όροι διέπουν τη χρήση των Υπηρεσιών και της Ιστοσελίδας από εσάς.
Αυτοί οι Όροι θα πρέπει να διαβάζονται σε συνδυασμό και σύμφωνα με τις πολιτικές μας, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής απορρήτου και της πολιτικής μας για τα cookies (οι «Πολιτικές»).
Διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους Όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους, θα πρέπει να σταματήσετε αμέσως να χρησιμοποιείτε το Rental Car Chania και τις υπηρεσίες.

Σχετικά με εμάς

Στους παρόντες Όρους, οι αναφορές σε «εμείς» ή «εμείς» αφορούν τον Κακαβελάκη Εμμανουήλ, μια εταιρεία που έχει συσταθεί στην Ελλάδα με ΑΦΜ: 050763540 και με διεύθυνση Ανδρέα Παπανδρέου 83 στα Χανιά, Κρήτη.
Η ιστοσελίδα μας παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Βάση σύμβασης

Η Σύμβαση είναι μεταξύ εσάς και εμάς και καθορίζει τις ευθύνες μας απέναντι σας και τις ευθύνες σας απέναντί ​​μας σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου και τυχόν Προαιρετικά Πρόσθετα. Η σύμβαση αποτελείται από τα ακόλουθα έγγραφα:
• Η σύμβαση μίσθωσης
• τους όρους ενοικίασης αυτοκινήτου
Όταν ολοκληρώνετε την κράτησή σας είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα κράτησης και κάνοντας κλικ στο κουμπί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ, συμφωνούμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διαθέσουμε ένα αυτοκίνητο για την Περίοδο Ενοικίασης από τις πολυάριθμες επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας. Στην απίθανη περίπτωση που δεν είμαστε σε θέση να διαθέσουμε ένα αυτοκίνητο, θα σας παρέχουμε μια αντίστοιχη εναλλακτική παρόμοιας προδιαγραφής.

Συμφωνείτε ότι μπορούμε να επιλέξουμε κατά την κρίση μας να μεταφέρουμε την κράτησή σας σε άλλη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων (Προμηθευτής Ενοικίασης Αυτοκινήτων) με την οποία έχουμε συνάψει συμφωνία συνεργασίας. Σε αυτήν την περίπτωση, ενεργούμε ως αντιπρόσωπος αυτού του επιχειρηματικού συνεργάτη και αφού μεταφέρουμε την κράτησή σας σε αυτόν, δεν έχουμε καμία ευθύνη απέναντί ​​σας σε σχέση με τις υπηρεσίες που μπορείτε να κάνετε κράτηση ή να αγοράσετε από αυτούς τοπικά.

Κρατήσεις και Συναλλαγές

Όλα τα αιτήματα κράτησης που υποβάλλονται μέσω της Ιστοσελίδας υπόκεινται στην αποδοχή της Rental Car Chania, η οποία είναι στη διακριτική μας ευχέρεια. Εκτός και αν επιλέξετε μια επιλογή προπληρωμής, είτε εσείς είτε η Rental Car Chania μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε κράτηση, είτε η κράτηση έχει επιβεβαιωθεί είτε όχι, για οποιονδήποτε λόγο, κατά την κρίση σας ή τη δική μας και χωρίς ευθύνη έναντι του άλλου. Οι συμβάσεις ενοικίασης μεταξύ της Rental Car Chania και των χρηστών της ιστοσελίδας συνάπτονται αποκλειστικά στα υποκαταστήματα της Rental Car Chania και των θυγατρικών της και των αντίστοιχων κατόχων αδειών τους και δεν συνάπτονται μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Όλες οι κρατήσεις για ενοικίαση αυτοκινήτου γίνονται ανά ομάδα αυτοκινήτων και όχι ανά συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης στην Ελλάδα. Η εταιρεία μας εδρεύει στα Χανιά. Διαχειριζόμαστε τον δικό μας στόλο, που αποτελείται από ασφαλή, νέα και αξιόπιστα αυτοκίνητα.

Ειδοποίηση ιστότοπου

Η Rental Car Chania δεν παρέχει και δεν μπορεί να παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με οποιεσδήποτε υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων που διαφημίζονται για λογαριασμό προμηθευτών ενοικίασης αυτοκινήτων, γνωστών ως τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, οποιασδήποτε δήλωσης ή εγγύησης ότι οι υπηρεσίες είναι εμπορεύσιμης ποιότητας, κατάλληλες για το σκοπό αυτό προορίζονται, ασφαλή για τον επιδιωκόμενο σκοπό, όπως περιγράφεται από τον πάροχο. Οι επιχειρηματικοί μας συνεργάτες αποτελούν το Δίκτυο Rental Car Chania και μας βοηθούν να παρέχουμε την υπηρεσία που ζητάμε. Εάν υπάρχει διαφωνία σχετικά με την κράτησή σας, την ασφαλιστική κάλυψη ή οποιοδήποτε άλλο θέμα που σχετίζεται με τον πελάτη, μπορεί να χρειαστεί να μοιραστούμε πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία κράτησης ή την ίδια τη διαφωνία. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ένα αντίγραφο της επιβεβαίωσης της κράτησής σας, ανταλλαγή email μεταξύ του «Προμηθευτή Ενοικίασης Αυτοκινήτων» και του «Πελάτη» και πληροφορίες που σχετίζονται άμεσα με το παράπονό σας.

Λάβετε υπόψη ότι τυχόν πρόσθετες πληροφορίες που παρέχετε τοπικά σε οποιονδήποτε από τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες θα αντιμετωπίζονται, θα αποθηκευτούν και θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τη δική τους πολιτική απορρήτου ή τους όρους και τις προϋποθέσεις. Η Rental Car Chania δεν φέρει καμία ευθύνη ή ευθύνη για οποιοδήποτε λάθος, ανάρμοστη συμπεριφορά, αμέλεια ή οποιαδήποτε άλλη πράξη παράλειψης οποιουδήποτε από τους επιχειρηματικούς μας εταίρους.

Αποδεκτή χρήση

Ως προϋπόθεση για τη χρήση του Rental Car Chania συμφωνείτε να μην:
• παραβιάζετε τους νόμους
• παραβιάζετε τις πολιτικές
• δημοσιεύστε οποιοδήποτε απειλητικό, υβριστικό, δυσφημιστικό, άσεμνο ή άσεμνο υλικό
• δημοσιεύετε ή κοινοποιείτε με άλλον τρόπο οποιοδήποτε ψευδές ή παραπλανητικό υλικό ή μήνυμα οποιουδήποτε είδους
• παραβιάζετε οποιοδήποτε δικαίωμα οποιουδήποτε τρίτου
• διανέμετε ανεπιθύμητα μηνύματα, αλυσιδωτές επιστολές ή προωθούν πυραμιδικά συστήματα
• διανέμουν ιούς ή άλλες τεχνολογίες που ενδέχεται να βλάψουν την Rental Car Chania ή τα συμφέροντα ή την ιδιοκτησία των χρηστών της Rental Car Chania
• επιβάλλετε ή συμβάλλετε στην επιβολή παράλογων προϊόντων στην υποδομή μας ή παρεμποδίζετε την εύρυθμη λειτουργία της Rental Car Chania
• αντιγράφετε, τροποποιείτε ή διανέμετε το περιεχομένου οποιουδήποτε άλλου ατόμου χωρίς τη συγκατάθεσή του
• χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε robot spider, scraper ή άλλο αυτοματοποιημένο μέσο για πρόσβαση στο Rental Car Chania και συλλογή περιεχομένου για οποιονδήποτε σκοπό χωρίς τη ρητή γραπτή μας άδεια
• συλλέγετε με άλλο τρόπο πληροφορίες για άλλους, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χωρίς τη συγκατάθεσή τους
• αντιγράψετε, τροποποιήσετε ή διανείμετε δικαιώματα ή περιεχόμενο από τα πνευματικά δικαιώματα και τα εμπορικά σήματα της Rental Car Chania ή της Rental Car Chania.
• συλλέγετε με άλλο τρόπο πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χωρίς τη συγκατάθεσή τους.
• θέτετε μέτρα καταστρατήγησης που χρησιμοποιούνται για την αποτροπή ή τον περιορισμό της πρόσβασης στο Rental Car Chania.
• χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε εργαλείο που παρεμβαίνει στην κανονική λειτουργία του Rental Car Chania, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των πρόσθετων προγραμμάτων περιήγησης (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, επεκτάσεων ή άλλου λογισμικού που έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώνει, να αφαιρεί ή να τροποποιεί με άλλο τρόπο οποιαδήποτε από τις λειτουργίες του Rental Car Chania
• Απαγορεύεται η μεταφορά του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου μεταξύ νησιών, εκτός εάν «εμείς» παρέχουμε στον «Πελάτη» τη γραπτή μας συγκατάθεση
• Απαγορεύεται η μεταφορά του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου μεταξύ χωρών, εκτός εάν «εμείς» παρέχουμε στον «Πελάτη» τη γραπτή μας συγκατάθεση.

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πληροφορίες που υποβάλλετε στην Rental Car Chania και οποιεσδήποτε συνέπειες μπορεί να προκύψουν από την ανάρτησή σας. Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την κρίση μας, να αρνηθούμε ή να διαγράψουμε περιεχόμενο που πιστεύουμε ότι είναι ακατάλληλο ή παραβιάζει τους παραπάνω όρους. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα, κατά την κρίση μας, να περιορίσουμε τη χρήση του Rental Car Chania από έναν χρήστη είτε προσωρινά είτε μόνιμα ή να αρνηθούμε την εγγραφή ενός χρήστη. Εάν πιστεύουμε ότι παραβιάζετε αυτούς τους Όρους Χρήσης με οποιονδήποτε τρόπο ή/και ενεργείτε ύποπτα στο Rental Car Chania, μπορούμε, κατά την κρίση μας, να ενημερώσουμε άλλους χρήστες του Rental Car Chania που επικοινώνησαν μαζί σας και να τους συμβουλεύσουμε να είναι προσεκτικοί.

Κατάχρηση ή παράνομη χρήση

Η Rental Car Chania εργάζεται ακούραστα για να διατηρεί την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου και της πλατφόρμας και την ασφάλεια της κοινότητας. Αναφέρετε προβλήματα, προσβλητικό περιεχόμενο και παραβάσεις πολιτικής σε εμάς χρησιμοποιώντας το σύστημα αναφοράς.
Χωρίς περιορισμό άλλων διορθωτικών μέτρων, ενδέχεται να εκδώσουμε προειδοποιήσεις, να περιορίσουμε ή να τερματίσουμε την υπηρεσία μας, να αφαιρέσουμε φιλοξενούμενο περιεχόμενο και να λάβουμε τεχνικά και νομικά μέτρα για να κρατήσουμε τους χρήστες μακριά από το Rental Car Chania, εάν πιστεύουμε ότι προκαλούν προβλήματα, παραβιάζουν δικαιώματα τρίτων ή ενεργούν με ασυνέπεια με το γράμμα ή το πνεύμα των πολιτικών της (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της παράκαμψης προσωρινών ή μόνιμων αναστολών ή της παρενόχλησης των εργαζομένων της Rental Car Chania ή άλλων χρηστών). Ωστόσο, είτε αποφασίσουμε είτε όχι να κάνουμε κάποιο από αυτά τα βήματα, είτε να καταργήσουμε φιλοξενούμενο περιεχόμενο ή να κρατήσουμε έναν χρήστη μακριά από το Rental Car Chania, δεν έχουμε καμία υποχρέωση να παρακολουθούμε τις πληροφορίες που μεταδίδονται ή αποθηκεύονται στο Rental Car Chania και δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένα ή παράνομο περιεχόμενο στο Rental Car Chania ή χρήση του Rental Car Chania από χρήστες.

Τέλη και υπηρεσίες ενοικίασης

Θα χρεώσουμε ένα τέλος για τη χρήση των υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτου. Θα μπορείτε να ελέγξετε και να αποδεχτείτε τους όρους που θα αποκαλυφθούν με σαφήνεια κατά την κράτηση ή την κράτηση ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάζουμε τις υπηρεσίες ενοικίασης των αυτοκινήτων μας από καιρό σε καιρό. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές στην πολιτική προμηθειών μας δημοσιεύοντας αυτές τις αλλαγές στον ιστότοπο της Rental Car Chania. Ενδέχεται να επιλέξουμε να αλλάξουμε προσωρινά τις χρεώσεις μας για διαφημιστικές εκδηλώσεις ή νέες υπηρεσίες. Αυτές οι αλλαγές τίθενται σε ισχύ όταν ανακοινώνουμε το προωθητικό συμβάν ή τη νέα υπηρεσία.
Είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των τελών Rental Car Chania όταν αυτά οφείλονται. Εάν δεν το κάνετε, με την επιφύλαξη οποιουδήποτε άλλου δικαιώματος ή επανόρθωσης που μπορεί να δικαιούμαστε βάσει των παρόντων Όρων Χρήσης ή βάσει του νόμου, ενδέχεται να περιορίσουμε τη δυνατότητά σας να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες. Διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποζημιώσουμε στους χρήστες του Rental Car Chania τυχόν τέλη που καταβάλλονται μέσω της χρήσης των υπηρεσιών Rental Car Chania.

Άδεια Οδήγησης & Όρια Ηλικίας

Σε όλες τις περιπτώσεις απαιτείται πλήρης άδεια οδήγησης για όλες τις κρατήσεις και τους προορισμούς. Εάν υπάρχει πρόσφατη άδεια οδήγησης, πρέπει να παραχθούν τόσο τα χάρτινα όσο και τα εξαρτήματα της κάρτας. Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι τουλάχιστον 23 ετών.

Υπηρεσία παράδοσης και παραλαβής

Αφού εγκριθεί η κράτησή σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε τον χρόνο παράδοσης ή να σας στείλουμε την τοποθεσία παραλαβής. Η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων λειτουργεί μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας και θα επιβεβαιώσουμε τις ώρες λειτουργίας μας στη φόρμα κράτησης. Εάν δεν είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που καταχωρίσατε κατά την πραγματοποίηση της κράτησης, η κράτηση θα ακυρωθεί αυτόματα και δεν θα έχουμε καμία ευθύνη απέναντί ​​σας.
Πρέπει να έχετε μαζί σας ένα έγκυρο μέσο πληρωμής ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την παραλαβή ή την παράδοση του αυτοκινήτου. Όταν κάνετε κράτηση για την υπηρεσία παράδοσης και παραλαβής του αυτοκινήτου, χρησιμοποιούμε την κάρτα πληρωμής σας ως μια μορφή ταυτοποίησης για να ελέγξουμε και να διασφαλίσουμε ότι δίνουμε το αυτοκίνητο στο σωστό άτομο που έκανε την κράτηση. Πρέπει να μας παράσχετε μια έγκυρη άδεια οδήγησης ή εάν έχετε οδηγό, θα πρέπει να παράσχετε μια έγκυρη άδεια οδήγησης.

Ώρες εξυπηρέτησης

Στις περισσότερες τοποθεσίες, τα αυτοκίνητα μπορούν να ενοικιαστούν εκτός των κανονικών ωρών λειτουργίας. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτήν την υπηρεσία (υπηρεσία εκτός ωραρίου), η οποία θα καταβληθεί απευθείας στη Rental Car Chania ή στον προμηθευτή ενοικίασης αυτοκινήτου κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου. Θα σας ενημερώσουμε εάν θα υπάρξει χρέωση όταν επιβεβαιώσετε τις ώρες παραλαβής στο αίτημα κράτησής σας. Σε περίπτωση καθυστέρησης, η Rental Car Chania ή ο προμηθευτής ενοικίασης αυτοκινήτου μπορεί να συμφωνήσει να παρέχει υπηρεσία εκτός ωραρίου. Σε αυτή την περίπτωση θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε επιπλέον χρέωση. Δεν μπορούμε να αναλάβουμε περαιτέρω ευθύνη όταν δεν είναι διαθέσιμη μια υπηρεσία εκτός ωραρίου.

Δίπλωμα οδήγησης

Εάν συμφωνείτε με τους Όρους και Προϋποθέσεις και (1) είστε σε επαρκή ηλικία (άνω των 23) και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Rental Car Chania και δεσμεύεστε από τους όρους και τις προϋποθέσεις ή (2) χρησιμοποιείτε το Rental Car Chania για λογαριασμό ενός επιχείρηση , δεσμεύοντας έτσι αυτήν την επιχείρηση με αυτούς τους Όρους, σας παραχωρούμε μια περιορισμένη, ανακλητή, μη αποκλειστική, μη εκχωρήσιμη άδεια χρήσης του Rental Car Chania σύμφωνα με τους παρόντες Όρους. Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση είναι μη εξουσιοδοτημένη. Συμφωνείτε να μην εμφανίζετε, «πλαισιώνετε», δημιουργείτε παράγωγα έργα από, διανέμετε, αδειοδοτείτε ή πουλάτε περιεχόμενο από το Rental Car Chania, εξαιρουμένων των αναρτήσεων που δημιουργείτε. Μας εκχωρείτε μια αέναη, αμετάκλητη, απεριόριστη, παγκόσμια, πλήρη/υποαπαιτούμενη άδεια χρήσης, αντιγραφής, προβολής, διανομής και δημιουργίας παράγωγων έργων από το περιεχόμενο που δημοσιεύετε.

Δεν θα γίνονται δεκτές άδειες που έχουν λήξει ή προσωρινές άδειες. Κατά την κράτηση του αυτοκινήτου, το Κέντρο Εξυπηρέτησης θα πρέπει να ενημερώνεται για τυχόν βίζες/σημεία σε άδεια οδήγησης. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την κράτηση σε αυτή τη βάση, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Ασφαλιστική κάλυψη - Μεικτή ασφάλεια

Οδηγήστε ξέγνοιαστα καθώς περιλαμβάνεται ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.

Η ασφάλισή μας καλύπτει όλες τις ζημιές, ενώ πληρώνετε μόνο μέχρι 100€ σε περίπτωση ζημιάς από δική σας υπαιτιότητα.

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο από την πλατφόρμα, υπάρχει κάποια επίδραση που μπορεί να μην καλύπτεται από την ασφάλειά μας. Οποιαδήποτε ζημιά σε ένα από τα αυτοκίνητα. Αυτό σημαίνει απλά ότι ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την καταβολή οποιασδήποτε ζημιάς σε περίπτωση ατυχήματος έως και (100€), για παράδειγμα σε περίπτωση ζημιάς 800€ ο πελάτης θα πληρώσει μόνο 100€, με την επιφύλαξη εξαιρέσεων.

Οι συνήθεις εξαιρέσεις είναι η κατανάλωση αλκοόλ και η οδήγηση, βαριά αμέλεια για παράδειγμα αστοχία καυσίμου, λανθασμένη χρήση του χειρόφρενου, ακατάλληλη χρήση συμπλέκτη, κιβωτίου ταχυτήτων κ.λπ.), οδήγηση εκτός δρόμου ή σε δρόμους χωρίς σφράγιση, κάτω από το πλάι και ελαστικά, ζημιά σε οποιοδήποτε μέρος των τροχών/ιμάντων/ελαστικών, των κλειδιών και της κλειδαριάς/της λαβής της πόρτας, μεγάλη βρωμιά ή ζημιά ή κάθε είδους βανδαλισμός.
Η προστασία κλοπής καλύπτει μόνο την κλοπή ολόκληρου του αυτοκινήτου και δεν καλύπτει προσωπικά αντικείμενα που ανήκουν στον πελάτη ή μέρη του αυτοκινήτου. Τα κλειδιά πρέπει να επιστραφούν στο σταθμό.

Διαθέσιμο περιεχόμενο στον ιστότοπο

Το Rental Car Chania περιέχει περιεχόμενο από εμάς, εσάς και άλλους χρήστες. Το Rental Car Chania προστατεύεται από νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και διεθνείς συνθήκες. Το περιεχόμενο που εμφανίζεται στο ή μέσω της Rental Car Chania προστατεύεται ως συλλογικό έργο ή/και συλλογή, σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και τις διεθνείς συμβάσεις. Συμφωνείτε να μην αντιγράψετε, διανείμετε ή τροποποιήσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο από το Rental Car Chania χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας. Δεν επιτρέπεται να αποσυναρμολογήσετε ή να απομεταγλωττίσετε, να κάνετε αντίστροφη μηχανική ή να επιχειρήσετε με άλλον τρόπο να ανακαλύψετε οποιονδήποτε πηγαίο κώδικα που περιέχεται στο Rental Car Chania. Χωρίς να περιορίσετε τα παραπάνω, συμφωνείτε να μην αναπαράγετε, αντιγράψετε, πουλήσετε, μεταπωλήσετε ή εκμεταλλευτείτε για οποιονδήποτε σκοπό οποιαδήποτε πτυχή της Rental Car Chania (εκτός από το δικό σας περιεχόμενο). Όταν μας παρέχετε περιεχόμενο, μας παραχωρείτε και δηλώνετε ότι έχετε το δικαίωμα να μας εκχωρήσετε ένα μη αποκλειστικό, παγκόσμιο, διαρκές, αμετάκλητο, χωρίς δικαιώματα, υπό αδειοδότηση (μέσω πολλαπλών επιπέδων) δικαίωμα άσκησης οποιουδήποτε δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας, δημοσιότητα, εμπορικό σήμα, σχεδιασμός, δεδομένα βάσης και δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τέτοιου είδους περιεχόμενο, σε οποιοδήποτε μέσο, ​​γνωστό ή πρόκειται να ανακαλυφθεί στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό των μέσων ενημέρωσης και των μέσων ενημέρωσης τρίτων. Συγκεκριμένα, παρέχοντάς μας περιεχόμενο, μας εκχωρείτε το δικαίωμα να προβάλλουμε αυτό το περιεχόμενο σε Πλατφόρμες που αποτελούν μέρος μας, όπως άλλες διαδικτυακές αγορές, κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ιστολόγια, σε όλους τους τύπους επικοινωνιών μάρκετινγκ και σε όλες τις άλλες Πλατφόρμες. Επιπλέον, παραιτείστε από όλα τα ηθικά δικαιώματα που έχετε στο περιεχόμενο στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία.

Η Rental Car Chania ενδέχεται μερικές φορές να χρησιμοποιεί τρίτους προμηθευτές δεδομένων για να συμπληρώσει τις πληροφορίες που έχετε παράσχει για ένα προϊόν. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει περιγραφές, προδιαγραφές προϊόντων και άλλο περιεχόμενο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες αποκλειστικά σε σχέση με τα προϊόντα σας Rental Car Chania ενώ τα προϊόντα σας βρίσκονται στο Rental Car Chania. Οι παρεχόμενες πληροφορίες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα ή/και άλλες προστασίες. Συμφωνείτε να μην αφαιρέσετε τέτοιες ιδιοκτησιακές πληροφορίες και/ή να μην δημιουργήσετε παράγωγα έργα με βάση το περιεχόμενο (εκτός από τη συμπερίληψη στα προϊόντα σας). Αυτή η άδεια υπόκειται σε τροποποίηση ή ανάκληση ανά πάσα στιγμή κατά την αποκλειστική κρίση της Rental Car Chania.

Ενδέχεται να μην έχετε την ευκαιρία να ελέγξετε όλα τα συμπληρωματικά δεδομένα πριν δημοσιεύσετε ένα κομμάτι περιεχομένου. Η Rental Car Chania δεν ευθύνεται για την ακρίβεια των συμπληρωματικών δεδομένων που παρέχονται από τρίτους. Εξακολουθείτε να είστε υπεύθυνοι για τη διασφάλιση ότι τα προϊόντα σας είναι ακριβή, ότι δεν περιέχουν παραπλανητικές πληροφορίες και συμμορφώνονται πλήρως με αυτούς τους Όρους Χρήσης και όλες τις πολιτικές της Ενοικίασης Αυτοκινήτων Chania. Εάν παρατηρήσετε ανακρίβειες σε αυτά τα δεδομένα μετά την εμφάνιση των προϊόντων σας στον ιστότοπο, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες

Για συμβατικούς σκοπούς, (1) συναινείτε να λαμβάνετε επικοινωνίες από την Rental Car Chania σε ηλεκτρονική μορφή, όπως email, για την παροχή ειδικών προσφορών και προώθησης. (2) συμφωνείτε ότι όλοι οι όροι και προϋποθέσεις, συμφωνίες, ειδοποιήσεις, γνωστοποιήσεις και άλλες επικοινωνίες που σας παρέχει η Rental Car Chania ηλεκτρονικά μέσω email, πληρούν οποιαδήποτε νομική απαίτηση που θα πληρούσαν αυτές οι επικοινωνίες εάν ήταν γραπτώς. Αυτή η παράγραφος δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων

Μην δημοσιεύετε περιεχόμενο που παραβιάζει τα δικαιώματα άλλων. Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε, περιεχόμενο που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως τα πνευματικά δικαιώματα, το σχέδιο και το εμπορικό σήμα (π.χ. προσφορά πλαστών αντικειμένων προς πώληση). Ένας μεγάλος αριθμός προϊόντων όλων των ειδών προσφέρεται στο Rental Car Chania από ιδιώτες. Οι δικαιούχοι, ιδίως οι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων, δικαιωμάτων εμπορικών σημάτων ή άλλων δικαιωμάτων, μπορούν να αναφέρουν οποιαδήποτε διαφήμιση που ενδέχεται να παραβιάζει τα δικαιώματά τους και να ζητήσουν την αφαίρεση αυτής της διαφήμισης. Εάν ένας νόμιμος εκπρόσωπος του κατόχου του δικαιώματος μας το αναφέρει με τον σωστό τρόπο, τα προϊόντα που παραβιάζονται θα αφαιρεθούν από την Rental Car Chania.
Αναφορά παραβίασης:
Για να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα ειδοποίησης παραβίασης, χρειάζεται μόνο να συμπληρώσετε μια φόρμα ειδοποίησης παραβίασης και να την στείλετε στο Rental Car Chania στη διεύθυνση info@rentalcarchania.gr. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα στον ιστότοπό μας, συμπληρωμένη με την υπογραφή σας, για να αναφέρετε διαφημίσεις που ενδέχεται να παραβιάζουν τα δικαιώματα ιδιοκτησίας σας. Οι πληροφορίες που ζητούνται στο έντυπο κοινοποίησης παράβασης έχουν σκοπό να διασφαλίσουν ότι τα μέρη που αναφέρουν τα εν λόγω στοιχεία είναι είτε το δικαιούχο μέρος είτε ο δεόντως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπός τους. Αυτές οι πληροφορίες πρέπει επίσης να επιτρέπουν στην Rental Car Chania να αναγνωρίσει τη διαφήμιση που πρέπει να αφαιρεθεί. Μόλις λάβουμε το σωστά συμπληρωμένο έντυπο ειδοποίησης παραβίασης, μπορείτε απλώς να στείλετε επόμενες αναφορές στη Rental Car Chania μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται.
Σημείωση: Αυτό το έντυπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από τους νόμιμους κατόχους των σχετικών δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Η «Ειδοποίηση παραβίασης» έχει σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους κατόχους δικαιωμάτων να διασφαλίσουν ότι τα προϊόντα που προσφέρονται από τους χρήστες του Rental Car Chania δεν παραβιάζουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, δικαιώματα εμπορικών σημάτων ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Αποποίηση Εγγυήσεων

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΡΗΤΑ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ «ΩΣ ΕΧΟΥΝ» Ή «ΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ», ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ. Όλες οι ρητές και σιωπηρές εγγυήσεις, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των εγγυήσεων εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό και μη παραβίασης των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας, αποποιούνται ρητά στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο. ΣΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ Rental Car Chania, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΡΗΤΕΣ Ή ΣΙΩΠΗΡΕΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ. Η Rental Car Chania δεν παρέχει καμία εγγύηση ή δήλωση σχετικά με την ακρίβεια ή την πληρότητα του περιεχομένου της εφαρμογής ή του περιεχομένου οποιωνδήποτε εφαρμογών τρίτων που συνδέονται με την εφαρμογή και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ή ευθύνη για τυχόν (i) λάθη, λάθη ή ανακρίβειες περιεχομένου, ( ii) σωματική βλάβη ή υλική βλάβη, οποιασδήποτε φύσης με οποιονδήποτε τρόπο, που προκύπτει από την πρόσβαση και χρήση της εφαρμογής και της υπηρεσίας, (iii) οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή χρήση των διακομιστών μας και/ή οποιωνδήποτε προσωπικών πληροφοριών ή/και οικονομικών πληροφοριών αποθηκευμένο σε αυτό, (IV) Οποιαδήποτε διακοπή ή διακοπή της μετάδοσης από ή προς την εφαρμογή, (IV) τυχόν σφάλματα, ιούς, δούρειους ίππους ή παρόμοια, τα οποία ενδέχεται να μεταδοθούν προς ή μέσω αυτού από οποιοδήποτε τρίτο μέρος, ΚΑΙ/ΚΑΙ ( V) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΑΘΗ Ή ΠΑΡΑΛΗΨΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΩΛΕΙΑ Ή ΖΗΜΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ, ΥΠΟΒΟΛΗΘΗΚΕ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Ή ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΕΙΣ. Η Rental Car Chania δεν εγγυάται, εγκρίνει, εγγυάται ή αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που διαφημίζεται ή προσφέρεται από τρίτο μέρος μέσω της εφαρμογής ή οποιουδήποτε υπερσυνδέσμου ή εμφανίζεται σε οποιοδήποτε banner ή άλλη διαφήμιση και το Rental Car Chania δεν θα είναι συμβαλλόμενο μέρος Ή ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ/Η ΑΛΛΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ/Η ΤΡΙΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ Ή ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Ειδικά Αιτήματα & Παιδικά Καθίσματα

Παιδικά καθίσματα, σχάρες οροφής (ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα σε ορισμένα αυτοκίνητα) και άλλα «έξτρα» αντικείμενα είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος στις περισσότερες τοποθεσίες, αν και δεν είναι εγγυημένα. Υπάρχει συνήθως μια χρέωση που καταβάλλεται σε εμάς για αυτό το ειδικό αίτημα. Στις περισσότερες τοποθεσίες, τα παιδικά καθίσματα απαιτούνται από το νόμο. Λάβετε υπόψη ότι οι ζώνες πίσω ασφαλείας ενδέχεται να μην παρέχονται σε όλα τα αυτοκίνητα. Επικοινωνήστε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης σχετικά με αυτά τα αιτήματα. Τα αιτήματα για αυτά τα είδη θα πρέπει να υποβάλλονται κατά τη στιγμή της κράτησης.

Οδήγηση/Ατύχημα

Σε περίπτωση ζημιάς ή ατυχήματος κ.λπ. θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας ή με τον πάροχο ενοικίασης αυτοκινήτου για οδηγίες και βοήθεια. Συνιστάται ιδιαίτερα να καλέσετε την αστυνομία ακόμα και για τις μικρότερες ζημιές. Όλα τα σχετικά έγγραφα πρέπει να φυλάσσονται σε περίπτωση απαίτησης ασφάλισης.

Καθυστερημένες παραλαβές/Πρόωρες παραδόσεις

Η ενοικίαση ξεκινά και τελειώνει σύμφωνα με τις ημερομηνίες παραλαβής και παράδοσης που εμφανίζονται στο τιμολόγιό σας. Δυστυχώς, δεν είμαστε σε θέση να παράσχουμε επιστροφές χρημάτων για αχρησιμοποίητο χρόνο, εάν ένα αυτοκίνητο παραληφθεί αργά ή παραδοθεί νωρίς. Εάν δεν μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητο την καθορισμένη ώρα και ημερομηνία, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό. Εάν δεν το κάνετε, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το αυτοκίνητο θα είναι ακόμα διαθέσιμο — και δεν θα δικαιούστε επιστροφή χρημάτων.

Περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη

Οι χρήστες του Rental Car Chania μπορούν να δημοσιεύουν, να ανεβάζουν και/ή να συνεισφέρουν («δημοσιεύουν») περιεχόμενο στην Υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένου και προϊόντων («Περιεχόμενο χρήστη»). Δηλώνετε ότι έχετε το δικαίωμα να δημοσιεύσετε οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη που δημοσιεύετε στην Υπηρεσία και ότι αυτό το Περιεχόμενο Χρήστη ή η χρήση του όπως προβλέπεται στην παρούσα Συμφωνία δεν παραβιάζει αυτές τις Συμφωνίες, την ισχύουσα νομοθεσία ή τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων. Μας εκχωρείτε μια μη αποκλειστική, μεταβιβάσιμη, υποαδειοδοτήσιμη, χωρίς δικαιώματα, παγκόσμια άδεια χρήσης οποιουδήποτε Περιεχομένου Χρήστη που δημοσιεύετε στο ή σε σχέση με το Rental Car Chania. Αυτή η άδεια διαρκεί έως ότου τερματίσετε τον λογαριασμό σας στο Rental Car Chania, εκτός από την περίπτωση του Περιεχομένου Χρήστη που έχετε δημοσιεύσει, δημοσιοποιήσει ή/και μοιραστεί με άλλους. Εκτός από τα δικαιώματα που παραχωρούνται ρητά στο παρόν, διατηρείτε την κυριότητα όλων των δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, στο Περιεχόμενο Χρήστη που δημοσιεύετε στην Υπηρεσία Ενοικίασης Αυτοκινήτων Χανιά, εκτός από το ότι, όπως ισχύει σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία της χώρας, συμφωνείτε να παραιτηθείτε από το δικαίωμά σας να αναγνωρίζεται ως ο συγγραφέας οποιουδήποτε Περιεχομένου Χρήστη στην Υπηρεσία Ενοικίασης Αυτοκινήτων Χανιά και το δικαίωμά σας να αντιταχθείτε στην υποτιμητική μεταχείριση αυτού του Περιεχομένου Χρήστη.

Η Rental Car Chania δεν παρακολουθεί, ελέγχει ή επεξεργάζεται το Περιεχόμενο Χρήστη, αλλά διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει ή να απενεργοποιήσει την πρόσβαση σε οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη για οποιονδήποτε ή κανένα λόγο, συμπεριλαμβανομένου, ενδεικτικά, του Περιεχομένου Χρήστη το οποίο, κατά την αποκλειστική διακριτική του ευχέρεια της Rental Car Χανίων, παραβιάζει αυτές τις Συμφωνίες. Η Rental Car Chania μπορεί να προβεί σε αυτές τις ενέργειες χωρίς προηγούμενη ειδοποίησή σας. Η κατάργηση ή η απενεργοποίηση της πρόσβασης στο Περιεχόμενο Χρήστη είναι στη διακριτική μας ευχέρεια και δεν υποσχόμαστε να καταργήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε την πρόσβαση σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο Περιεχόμενο Χρήστη.

Η Rental Car Chania δεν ευθύνεται για το Περιεχόμενο Χρήστη ούτε υποστηρίζει οποιαδήποτε γνώμη που περιέχεται στο Περιεχόμενο Χρήστη. Εάν πιστεύετε ότι οποιοδήποτε Περιεχόμενο χρήστη παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σας, κάντε κλικ εδώ ή εάν πιστεύετε ότι οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη δεν συμμορφώνεται με αυτούς τους όρους ή ότι τα δικαιώματά σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία έχουν παραβιαστεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο από οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@rentalcarchania.gr

Πολιτική δίκαιης χρήσης

Ο ιδιοκτήτης της Rental Car Chania πιστεύει στην ελευθερία του λογισμικού και προσπαθούν να παρέχουν υπηρεσίες χαμηλού κόστους και υψηλής ποιότητας γύρω από το λογισμικό τους. Για να διατηρήσουμε το κόστος σε χαμηλά επίπεδα χωρίς να θέσουμε τεχνητούς περιορισμούς, εφαρμόζουμε μια πολιτική ορθής χρήσης. Σε καμία περίπτωση δεν θα παρέχουμε υποστήριξη σε οποιονδήποτε αναζητά την υποστήριξή μας για περισσότερους τομείς που υποστηρίζονται από την αντίστοιχη συνδρομή τους. Αυτός ο περιορισμός ισχύει για την αποτροπή περιπτώσεων αιχμής, όπως η αγορά μιας συνδρομής από έναν πάροχο φιλοξενίας, η εγκατάσταση του λογισμικού σε όλους τους ιστότοπους των πελατών του και, στη συνέχεια, η συντριβή των υπηρεσιών υποστήριξής τους με αιτήματα από τους πελάτες τους. Εάν εντοπιστεί τέτοια συμπεριφορά, με λύπη σας ενημερώνουμε ότι θα τερματίσουμε αμέσως τον λογαριασμό χρήστη χωρίς επιστροφή χρημάτων.

Επιπλέον, το rentalcarchania.gr διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει οποιονδήποτε λογαριασμό υπάρχει υπόνοια για παράνομη ή καταχρηστική δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένης — ενδεικτικά — της ανεπιθύμητης μαζικής διανομής του λογισμικού μας έναντι αμοιβής. Ο τερματισμός λογαριασμού είναι στη διακριτική ευχέρεια του rentalcarchania.gr και διατηρούμε το δικαίωμα να μην παρέχουμε καμία προηγούμενη προειδοποίηση ή περαιτέρω πληροφορίες.

Ευθύνη

Τίποτα σε αυτούς τους όρους δεν περιορίζει την ευθύνη μας για δόλια ψευδή δήλωση ή για θάνατο ή σωματική βλάβη που προκύπτει από αμέλεια ή απροσεξία των αντιπροσώπων ή των υπαλλήλων μας. Συμφωνείτε να μην μας θεωρείτε υπεύθυνους για πράγματα που δημοσιεύουν ή κάνουν άλλοι χρήστες. Δεν εξετάζουμε τις αναρτήσεις χρηστών και δεν συμμετέχουμε στις πραγματικές συναλλαγές μεταξύ των χρηστών. Καθώς το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου στο Rental Car Chania προέρχεται από άλλους χρήστες, δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια των αναρτήσεων ή των επικοινωνιών των χρηστών ή την ποιότητα, την ασφάλεια ή τη νομιμότητα αυτών που προσφέρονται.

Σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε ευθύνη οποιασδήποτε περιγραφής για τη δημοσίευση παράνομων, απειλητικών, υβριστικών, δυσφημιστικών, άσεμνων ή άσεμνων πληροφοριών ή υλικού οποιουδήποτε είδους που παραβιάζει ή παραβιάζει τα δικαιώματα οποιουδήποτε άλλου προσώπου, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, οποιωνδήποτε μεταδόσεων που συνιστούν ή ενθαρρύνουν συμπεριφορά που θα συνιστούσε ποινικό αδίκημα, θα συνεπαγόταν αστική ευθύνη ή θα παραβίαζε με άλλον τρόπο οποιοδήποτε εφαρμοστέο δίκαιο. Αναγνωρίζετε ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε συνεχή, χωρίς σφάλματα ή ασφαλή πρόσβαση στις υπηρεσίες μας ή ότι θα διορθωθούν ελαττώματα στην υπηρεσία. Παρόλο που θα καταβάλουμε εύλογες προσπάθειες για να διατηρήσουμε μια αδιάλειπτη υπηρεσία, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε και δεν παρέχουμε υποσχέσεις ή εγγυήσεις (ρητές ή σιωπηρές) σχετικά με τη λειτουργία και τη διαθεσιμότητα των ιστότοπων, των υπηρεσιών, των εφαρμογών ή των εργαλείων μας.

Αντίστοιχα, στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, αποποιούμαστε ρητά όλες τις εγγυήσεις, δηλώσεις και προϋποθέσεις, ρητές ή σιωπηρές, συμπεριλαμβανομένων των εγγυήσεων ποιότητας, εμπορευσιμότητας, εμπορευσιμότητας, ανθεκτικότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό και εκείνων που συνεπάγεται ο νόμος. Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία, είτε χρηματικής (συμπεριλαμβανομένου του κέρδους), υπεραξίας ή φήμης, είτε για οποιαδήποτε ειδική, έμμεση ή άμεση ζημία.